PERHATIAN! Kepada usahawan online yang sedang tercari-cari produk apa yang ramai pelanggan cari supaya boleh jual dengan mudah di FB...

Saya Nak Tunjukkan Pada Anda! TEKNIK yang Paling Mudah dan Pantas untuk Tahu Produk Apa yang Tengah HOT dan HIGH DEMAND!

Sebaik je tamat training ni, anda bakal ketahui produk apa yang tengah trending (mudah dijual)... 
...dan macam mana nak buat jualan RM 100 yang pertama dalam masa 24 jam dengan MUDAH

Ini kisah Puan Ainul, beliau salah seorang usahwan yang amalkan formula ni...

Beliau buat kelas "career coaching", melatih graduan untuk bina karier.

Sebelum ni, iklan puan Ainul ada masalah. PM tak banyak, like dan share pun sikit. 

Lepas Puan Ainul amalkan formula yang saya kongsikan... Ini hasilnya:

  • Kelas Puan Ainul dapat sambutan untuk 3 bulan berterusan! 
  • Page like naik +-2000!
  • Artikel di blog dapat share yang banyak!

Ini kisah Puan Nadiah Abdah, beliau juga amalkan cara buat ayat iklan yang sama...

Puan Nadiah ni ejen produk kesihatan Jus Al-Kurma.

Puan Nadiah dah buat iklan untuk cari dropshipper.

Tapi, bila buat iklan tak ramai yang whatsapp.

Nak closing pun susah.

Lepas saya latih Puan Nadiah... Ini hasilnya:

"...copywriting cari ejen, alhamdulillah, ramai yg wasap
InsyaAllah, bakal dapat 1 ejen.
Dari tghari layan whatsapp prospek"-Nadiah Abdah-

"Saya berjaya close deal 11 sale dalam masa 3 hari...
Alhamdulillah, ada +-324 lagi pm yang perlu di follow up."-Ben-

"Nama saya Danial Arif... Dan Saya Bukan Sifu!"

Salaam dan hai!

Saya Danial Arif, Saya bukan sifu...

Sebenarnya, saya full time copywriter/content writer di FA Marketing Sdn Bhd (Agensi Pemasaran Digital)

Kerja saya memang tulis ayat iklan untuk klien-klien FA Marketing.

Hampir setiap hari saya menulis ayat iklan.

Maksudnya, bidang penulisan ayat iklan ni memang MAKANAN saya.

Orang kata kalau nak belajar apa-apa ilmu, biarlah belajar dengan orang yang memang amalkan ilmu tu kan? 

Bukan yang hanya sekadar mengajar je, tapi tak amalkan pun ilmu yang diajar tu.

Setuju tak? ;)

Saya pernah uruskan kempen pemasaran dan beri khidmat nasihat untuk niche-niche berikut:

  • Fesyen lelaki
  • Fesyen muslimah
  • Produk herba kesihatan
  • Servis aircond
  • Produk Supplement Berpantang
  • Servis penghantaran ikan door-to-door
  • Produk FMCG 

Saya juga ada bisnes sampingan menjual produk niche motherhood. (Ya, saya juga usahawan online, sama seperti anda)

Saya terlibat dalam dunia bisnes online sejak 2013.

Saya dah latih lebih dari 512 usahawan online sejak tahun 2016. 

Sepanjang pengalaman saya melatih para usahawan...

Boleh katakan 9 dari 10 usahawan online ada masalah ni :

  1. Tak ada idea... Stuck dekat 1 jam tenung je skrin
  2. Type padam, type padam tapi idea masih tak keluar-keluar
  3. Iklan hambar... dapat like je, comment,pm dan whatsapp tak banyak pun
  4. Disebabkan iklan hambar, kos iklan pun jadi makin tinggi

Ramai yang ingat saya pakar dan memang berbakat untuk menulis.

Tapi... apa yang tak ramai tau...

Tahun pertama saya buat bisnes online, saya pun ada masalah yang sama. ='(

Saya nak cerita sikit.

Saya dah spend 3 tahun cari cara yang ringkas untuk buat ayat iklan yang berpengaruh.

Macam mana nak buat pelanggan tak sabar-sabar nak membeli? 

Saya pergi macam-macam kelas...

Saya beli video panduan dan buku-buku dari pakar pemasaran mat saleh di US...

...dan saya study semua iklan-iklan yang saya nampak bagus. 

Nak tau? Usaha 3 tahun tu berbabaloi-baloi.

Saya berjaya dapatkan ramai pelanggan dan tingkatkan jualan... 

Ini screenshot whatsapp saya...

Saya faham perasaan usahawan yang berjuang untuk naikkan jualan.

Mesti anda kecewa bila spend banyak untuk iklan, tapi like je yang banyak. ='(

Ramai yang ingat mereka tak ada bakat untuk tulis ayat iklan.

Sebenarnya, anda bukan tak ada bakat untuk menulis ayat iklan.

Tapi... iklan anda tak berkesan sebab anda masih gunakan cara lama. 

Atau... anda tak tau cara yang betul untuk buat ayat iklan.

"Jadi... Macam mana saya nak buat ayat iklan yang berpengaruh?"

Ada 2 cara:

Cara #1: Upah copywriter untuk buatkan ayat iklan anda 

Ya, anda boleh upah copywriter untuk tuliskan ayat iklan anda. Tapi...

...biasanya upah untuk tulis 1 ayat iklan adalah RM 200-RM 300!

...dan anda kena tahu, itu masih belum menjamin keberkesanan iklan anda!

Kalau nasib anda tak baik, anda mungkin tersilap upah "SCAMMER".

Lagi banyak anda rugi.

Sebab itu saya sarankan anda guna cara #2 ni.

Cara #2: Belajar sendiri dari online training

Saya suka cara #2 ni!

Bahkan, saya sendiri dah spend 4 angka untuk kelas dan online training.

Saya banyak belajar dari Pakar dari US melalui kelas online.

...yang bestnya saya tak perlu langgar dinding.

Pengalaman bertahun-tahun dari pakar, saya dapat kuasai dalam masa beberapa hari je!

Online training biasanya, tunjuk step-by-step.

Kalau tak faham, boleh terus tanya.

Tak perlu risau ketinggalan, anda boleh ulang tengok, rewind bila-bila masa yang anda nak.

Anda boleh belajar bila-bila je, ikut kesesuaian masa anda!

"Tapi... Saya tak ada bakat menulis. Saya tak kreatif untuk menulis."

2 berita baik untuk anda!

1. Anda tak perlukan bakat menulis dan kreativiti untuk buat ayat iklan.

Menulis ayat iklan tak sama macam tulis novel, cerita atau cerpen.

Ayat yang simple pun boleh jadi "POWER". 

...dengan syarat anda faham psikologi pelanggan anda.

...dengan syarat anda faham prinsip asas iklan yang betul. 

 2. Saya nak kongsikan teknik tulis ayat iklan khas untuk newbies

Saya ambil masa 3 tahun untuk kaji dan temui formula ini...

...dan saya nak share 101% pengalaman copywriting saya dalam satu sesi online training...

Online Training :

 Step-by-step dari A-Z... Cara Tulis Ayat Iklan yang "POWER"! 

Inilah Cara Ringkas dan Cepat untuk Tulis Ayat Iklan yang boleh MENCAIRKAN hati bakal pelanggan anda.
(Sesuai untuk newbies, anda tak perlu ada bakat menulis untuk follow method ni)

Bab 1: Mindset dan Prinsip Asas Copywriting (13 minit 16 saat)

Asas ini sangat penting. Tanpa asas yang betul, anda ibarat cuba untuk selesaikan masalah matematik tambahan... sedangkan anda tak faham asas matematik tambah dan tolak

  • Prinsip asas untuk hasilkan copywriting yang berpengaruh
  • Pantang terlarang ketika tulis copywriting

Dalam bab 1, anda bakal faham formula simple untuk buat ayat iklan yang efektif

Bab 2 : Mengintip Prospek (29 minit 23 saat)

  • Teknik market research untuk baca apa yang bermain di minda bakal pelanggan.
  • 3 lubuk untuk curi idea copywriting secara halal 
  • Membantu anda untuk memahami psikologi, masalah dan kehendak bakal pelanggan anda secara mendalam
  • Supaya anda dapat buat ayat iklan yang boleh memukau prospek anda

Nanti, lepas anda kuasai skill dalam bab 2 ni, anda tahu apakah rahsia untuk tukarkan iklan anda menjadi mesin penjana wang.

Bab 3 : Berkenalan dengan Produk (25 minit 23 saat)

  • Cara untuk pengaruhi pelanggan untuk pilih produk anda... dan bukan pesaing anda.
  • Kuasa manfaat dan ciri-ciri produk pada ayat iklan

Lepas tamat bab 3 nanti, anda bakal tahu cara yang betul untuk tulis dan sampaikan masej tentang produk anda pada pelanggan.

Bab 4 : Elemen dan Struktur Copywriting (38 minit 47 saat)

  • Elemen 4T yang wajib ada pada iklan anda
  • Cara untuk tulis ayat iklan yang simple dan santai... Tapi PADU!
  • Cara tulis headline simple tapi power!
  • Offer yang menarik minat prospek untuk membeli dengan segera
  • CTA untuk prospek bertindak

Dalam bab 4, anda bakal belajar cara untuk pukau pelanggan anda untuk membeli. (Walaupun anda ada ramai pesaing)

Hint: Tawaran dan offer yang meleleh

Bukan tu je... Saya nak bagi 4 lagi bonus yang boleh "Turbo Charge" Bisnes Online Anda

Bonus #1 :  Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)

  • Penulisan copywriting berpengaruh guna teknik psikologi
  • Membantu anda memahami bagaimana bakal pelanggan berfikir dan buat keputusan pembelian
  • Supaya anda tau macam mana nak lembutkan hati bakal pelanggan dan rasa tak sabar nak membeli

Bonus #2 : Support Group (Nilai 50.00 FREE)

  • Kalau anda tak faham, anda boleh tanya terus dalam support group
  • Saya akan pandu anda untuk memahami perkongsian saya supaya anda tak tertinggal dan terkapai-kapai
  • Anda boleh mohon saya untuk semak ayat iklan anda.
  • Saya akan buat pemerhatian dan semakan, samada apa yang anda buat tu betul atau salah.

Bonus #3 : Cheatsheet Profail Suspek (Nilai 15.00 FREE)

  • Senarai semak 6 perkara yang anda perlu wajib tahu tentang bakal pelanggan sebelum buat copywriting
  • Membantu anda untuk memahami masalah dan kehendak bakal pelanggan anda
  • Supaya anda tahu apa ayat yang power untuk tulis dalam ayat iklan!

Bonus #4 : Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)

  • Senarai semak perkara yang perlu anda tahu tentang produk
  • Membantu anda untuk memahami kelebihan produk anda dan tau macam mana nak buat ayat iklan yang menyentuh emosi
  • Supaya anda tahu teknik untuk buatkan bakal pelanggan pilih produk anda dan bukan pesaing anda.

Bonus #5 : Video NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)

  • 7 langkah mudah untuk close sale
  • Lepas amalkan 7 langkah ni, anda boleh  buat pelanggan beli produk anda tanpa perlu guna skrip yang panjang berjela
  • InsyaAllah, anda boleh tingkatkan jualan anda bulan ini

Bonus #6 : Skrip Close Sale Whatsapp (Nilai 50.00 FREE)

  • Skrip untuk close sale (Dari A-Z)
  • Anda hanya perlu copy paste dan sesuaikan mengikut bisnes anda
  • Tak perlu susah-susah nak fikir idea untuk tulis skrip close sale anda

Apa kata usahawan lain tentang Copy Master?

Memang sarat dengan ilmu! Tak payah orang nak pening fahamkan bahasa dan istilah drpd kitab sains. Newbie pun boleh faham dengan mudah. Video last perfect. Bonus tu yang tak tahan tu. 

- Hamid Addin (Sifu copywriting)

...memang real. Detail sangat ilmu yang tuan bagi ni. Mintak halal ilmu yang tuan kongsi kan... dh tiptop dh tuan. Banyak juga yang saya belajar balik. Baru sedar apa kelemahan saya buat sebelum ni.

- Ezai Zulkarnain (Bisnes Minyak Wangi)

... kebanyakan kita hanya fikir nak duit, make profit, dan nak untung tapi terlupa tentang tujuan kita buat bisnes iaitu membantu menyelesaikan masalah prospek. Saya suka reminder dalam video intro (Bab1) ni. Memang terjentik.

- Rabbani (Home Spa for Man)

"Hmm... Saya takut nanti tak dapat kaitkan apa yang saya belajar dengan produk/servis saya."

3 berita baik untuk anda:

  • Setiap modul ada sesi praktikal, anda boleh buat dan minta saya semak hasil kerja anda
  • Saya ada bagi 3 contoh ayat iklan dalam video, anda akan rasa mudah untuk sesuaikan ikut bisnes anda. 
  • Dalam support group, anda boleh tanya terus kalau ada yang tak faham

"Betul ke Copy Master ni sesuai untuk saya?"
Jawab soalan dibawah:

Soalan #1: Anda nak dapatkan ramai pelanggan dan naikkan jualan online anda?

Soalan #2: Pelanggan pernah complain harga anda jual mahal... dan bandingkan anda dengan pesaing/jenama lain?

Soalan #3: Selalu blur dan tak ada idea nak tulis ayat iklan?

Soalan #4: Ada masalah iklan? Dah buat iklan, tapi like je banyak? PM dan comment tak banyak? 

Kalau anda jawab "ya" untuk soalan diatas... Copy Master "PERFECT" untuk anda!

AMARAN! Copy Master tak sesuai untuk usahawan berikut:

  • Mahu ilmu yang seksi, fancy dan advance tahap gaban
  • Dah level sifu, pejam mata pun boleh buat copywriting
  • Nak shortcut untuk berjaya tapi malas nak take action
  • Nak belajar FBads (video ni hanya tentang copywriting dan strategi iklan)

Join sekarang dan anda akan dapat semua ni:

  • 13 video training (Jumlah durasi: 92 minit 45 saat)
  • Bonus #1 :  Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)
  • Bonus #2 : Support Group (Nilai 50.00 FREE)
  • Bonus #3 : Cheatsheet 6 soalan ajaib (Nilai 15.00 FREE)
  • Bonus #4 : Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)
  • Bonus #5 : NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)
  • Bonus #6 : Skrip Closing Sale Whatsapp 

NANTI DULU! Ada 1 lagi bonus saya nak tambah!

Bonus #7 : 16 Rahsia Terlarang Copywriting (Nilai 30.00 FREE)

  • Saya nak dedahkan 16 rahsia terlarang untuk jadikan ayat iklan anda sebagai magnet jualan!
  • Kalau anda amalkan 16 rahsia ni, insyaAllah ayat iklan akan jadi lebih menarik dari sekarang.
  • Bila ayat iklan anda menarik, bakal pelanggan akan mudah faham nilai produk anda.
  • Jadi, insyaAllah, anda akan dapat lebih ramai pelanggan bulan ni.

...dan ini jaminan dari Saya, 1001% Bebas Upsell!

Saya bukan macam segelintir sifu tu... Ajar 30% je, nak tau lebih kena join kelas advance.

Macam saya cakap, saya bukan sifu. Saya juga usahawan online macam anda. Saya faham perit jerih anda berjuang untuk naikkan jualan.

Saya nak bantu anda untuk buat iklan yang betul-betul power. Sebab tu saya nak beri 101% pada anda

  • Tiada upsell, saya kongsikan 101%
  • Apa yang saya share ni, sudah memadai. Tak perlu lagi apa-apa kelas copywriting yang advance
  •  80% praktikal, hanya 20% teori
  • Anda diberikan action plan (cara untuk apply apa yang anda pelajari pada bisnes anda)

Berapa yang anda perlu laburkan untuk belajar cara mudah buat ayat iklan yang berkesan ni?

Harga asal adalah:
100.00 

Tapi... sempena pelancaran ni, saya bagi diskaun RM50.00 kalau sertai sebelum 23/12/2107 :

50.00 sahaja (jimat RM 50.00)

Harga ni akan naik dalam masa :

"Saya nak sertai Copy Master 2.0 sekarang!"

Terima kasih sebab berminat... klik je butang "OREN" di bawah, nanti anda akan dibawa ke page borang pendaftaran.
(Di situ ada arahan selanjutnya)

Lepas saya sahkan pendaftaran anda, akses untuk online training ni akan dihantar melalui email anda

Copyright © 2017. danialarif.com.my by Danial Arif

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.