{% if first_time_accessed %} {% endif %}

Masih Lemah dalam Menulis Ayat Iklan?
Masih Lagi Tak Mampu Nak Buat Ayat Iklan yang Memukau?

Ini la masa yang terbaik untuk join Online Training Copy Master 2.0! 

Sebaik je tamat training ni, anda bakal ketahui rahsia psikologi yang boleh tukar ayat iklan menjadi perkataan yang memukau dan menjentik emosi pelangan! 

(...yang paling best anda tak perlu ada bakat menulis, dan sangat sesuai untuk newbies)

Sudah lebih dari 137 usahawan sertai Copy Master 2.0 dalam
masa 2 bulan...
Dan ni apa yang mereka kata dan rasa tentang Copy Master?

Sebelum ni kalau buat copywriting ikut dan je. memang takde struktur yg proper.

Pastu...masalah besar selalunya tak tahu macam mana nak kaitkan emosi dalam cw tu.

Tapi bila tuan kenalkan pasal mashlow's law tu, baru rasa mudah faham macm mana nak kaitkan copywriting dgn emosi.

- Shufi Shamsudin

Sebelum join CM 2.0 sy mmg tak ada asas buat Copy Writing, selepas join, alhamdulillah..dah semakin boleh mmbuat CW.

Yg sy suka CM 2.0 ni kaedah pengajarannya, sgt jujur dan sesuai sgt dgn yg mmg tiada asas Copywriting.

- Norlizam Ali

Alhamdulillah mudah untuk sy cari point2 yang menyentuh emosi suspek. Saya suka dengan teknik tuan yg menyeluruh. Sesi praktikal pun sgt membantu utk memahami teknik tuan.

- Fuad Ahmad

Memang sarat dengan ilmu! Tak payah orang nak pening fahamkan bahasa dan istilah drpd kitab sains. Newbie pun boleh faham dengan mudah. Video last perfect. Bonus tu yang tak tahan tu. 

- Hamid Addin (Sifu copywriting)

Sertailah Copy Master 2.0 Sekarang!
(Ada diskaun 45% sempena Hari Malaysia)

Pss... Diskaun ni tamat pada jam 12 malam ni (30/9/2018). Esok harga akan dinaikkan semula!

Klik butang "OREN" ni untuk tengok modul lengkap:

Dah tau detail? Nak terus daftar? 
Klik >>SINI<< (Yuran: 100.00 55.00)

Copyright © 2017. danialarif.com.my by Danial Arif


DISCLAIMER:
Testimonials appearing on this site are actually received via text, audio, or video submission. They are individual experiences, reflecting real life experiences of those that have used our products and/or services in some way or another. However, they are individual results and results may vary. We do not claim that they are typical results that consumers will generally achieve. The testimonials are not necessarily representative of all of those who will use our products and/or services.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.