Saya Nak Tunjukkan Pada Anda! Step-by-Step Cara Tulis Ayat Iklan yang "POWER" dengan Mudah dan Pantas... dan Buat Pelanggan Anda Rasa Tak Sabar Nak Membeli!

Sebaik je tamat training ni, anda dapat kuasai seni tukar perkataan menjadi magnet yang menarik pelangan! (walaupun anda bukan penulis)

…bisnes anda bakal dapat lebih ramai pelanggan dan gandakan jualan bulan ini. InsyaAllah

Ini kisah Puan Ainul, beliau salah seorang usahwan yang pernah dilatih oleh saya...

Beliau buat kelas "career coaching", melatih graduan untuk bina karier.

Sebelum ni, iklan puan Ainul ada masalah. PM tak banyak, like dan share pun sikit. 

Lepas Puan Ainul amalkan formula yang saya kongsikan... Ini hasilnya:

  • Kelas Puan Ainul dapat sambutan untuk 3 bulan berterusan! 
  • Page like naik +-2000!
  • Artikel di blog dapat share yang banyak!

Ini kisah Puan Nadiah Abdah, beliau pernah personal coaching dengan saya...

Puan Nadiah ni ejen produk kesihatan Jus Al-Kurma.

Puan Nadiah dah buat iklan untuk cari dropshipper.

Tapi, bila buat iklan tak ramai yang whatsapp.

Nak closing pun susah.

Lepas Puan Nadiah amalkan formula copywriting yang saya kongsikan... Ini hasilnya:

"...copywriting cari ejen, alhamdulillah, ramai yg wasap
InsyaAllah, bakal dapat 1 ejen.
Dari tghari layan whatsapp prospek"-Nadiah Abdah-

"Saya berjaya close deal 11 sale dalam masa 3 hari...
Alhamdulillah, ada +-324 lagi pm yang perlu di follow up."-Ben-

FAKTA: 9 Dari 10 Usahawan Online Stuck Masa Tulis Ayat Iklan!

Salaam dan hai!

Saya Danial Arif, copywriter/content writer di Team Firdaus Azizi.

Saya terlibat dalam dunia bisnes online sejak 2013.

Saya dah latih lebih dari 512 usahawan online sejak tahun 2016. 

Boleh katakan 9 dari 10 usahawan online ni ada masalah nak buat ayat iklan.

Tak ada idea... Ada yang stuck. 1 jam tenung je skrin.

Ada yang type padam, type padam tapi idea masih tak keluar-keluar.

Ramai yang ingat saya pakar dan memang berbakat untuk menulis.

Tapi... apa yang tak ramai tau...

Tahun pertama saya buat bisnes online, saya pun ada masalah yang sama. ='(

Saya nak cerita sikit.

Saya dah spend 3 tahun untuk cari apakah formula yang termudah untuk buat ayat iklan yang berpengaruh.

Macam mana nak buat pelanggan tak sabar-sabar nak membeli? 

Saya pergi macam-macam kelas...

Saya beli video panduan dan buku-buku dari pakar pemasaran mat saleh di US...

...dan saya study semua iklan-iklan yang saya nampak bagus. 

Nak tau? Usaha 3 tahun tu berbabaloi-baloi.

Saya berjaya dapatkan ramai pelanggan dan tingkatkan jualan... 

Ini screenshot whatsapp saya...

Saya faham perasaan usahawan yang berjuang untuk naikkan jualan.

Mesti anda kecewa bila spend banyak untuk iklan, tapi like je yang banyak. ='(

Ramai yang ingat mereka tak ada bakat untuk tulis ayat iklan.

Sebenarnya, anda bukan tak ada bakat untuk menulis ayat iklan.

Tapi... iklan anda tak berkesan sebab anda masih gunakan cara lama. 

Atau... anda tak tau formula yang betul untuk buat ayat iklan.

"Jadi... Macam mana saya nak buat ayat iklan yang berpengaruh?"

Ada 2 cara:

Cara #1: Upah copywriter untuk buatkan ayat iklan anda 

Ya, anda boleh upah copywriter untuk tuliskan ayat iklan anda. Tapi...

...biasanya upah untuk tulis 1 ayat iklan adalah RM 200-RM 300!

...dan anda kena tahu, itu masih belum menjamin keberkesanan iklan anda!

Kalau nasib anda tak baik, anda mungkin tersilap upah "SCAMMER".

Lagi banyak anda rugi.

Sebab itu saya sarankan anda guna cara #2 ni.

Cara #2: Belajar sendiri dari online training

Saya suka cara #2 ni!

Bahkan, saya sendiri dah spend 4 angka untuk kelas dan online training.

Saya banyak belajar dari Pakar dari US melalui kelas online.

...yang bestnya saya tak perlu langgar dinding.

Pengalaman bertahun-tahun dari pakar, saya dapat kuasai dalam masa beberapa hari je!

Online training biasanya, tunjuk step-by-step.

Kalau tak faham, boleh ulang tengok... boleh rewind.

"Tapi... Saya tak ada bakat menulis. Saya tak kereatif untuk menulis"

2 berita baik untuk anda!

1. Anda tak perlukan bakat menulis dan kreativiti untuk buat ayat iklan.

Menulis ayat iklan tak sama macam tulis novel, cerita atau cerpen.

Ayat yang simple pun boleh jadi "POWER". 

...dengan syarat anda faham psikologi dan pelanggan anda.

...dengan syarat anda faham prinsip asas iklan yang betul. 

 2. Saya nak kongsikan formula dan prinsip asas beriklan pada anda.

Saya ambil masa 3 tahun untuk kaji dan temui formula mudah ini...

...dan saya nak share 100% semua formula ini dalam satu sesi online training...

Online Training :

 Copy Master adalah training online yang tunjuk  Formula Step-by-step Cara Tulis Ayat Iklan yang "KILLER"!

Bab 1: Mindset dan Prinsip Asas Copywriting (13 minit 16 saat)

Asas ini sangat penting. Tanpa asas yang betul, anda ibarat cuba untuk selesaikan masalah matematik tambahan... sedangkan anda tak faham asas matematik tambah dan tolak

  • Prinsip asas untuk hasilkan copywriting yang berpengaruh
  • Pantang terlarang ketika tulis copywriting

Dalam bab 1, anda bakal faham formula asas untuk buat ayat iklan yang berkesan dengan mudah

Bab 2 : Mengintip Prospek (29 minit 23 saat)

  • Teknik market research untuk baca apa yang bermain di minda bakal pelanggan.
  • 3 lubuk untuk curi idea copywriting secara halal 
  • Membantu anda untuk memahami psikologi, masalah dan kehendak bakal pelanggan anda secara mendalam
  • Supaya anda dapat buat ayat iklan yang boleh memukau prospek anda

Nanti, lepas anda kuasai skill dalam bab 2 ni, anda tahu apakah rahsia untuk tukarkan iklan anda menjadi mesin penjana wang.

Bab 3 : Berkenalan dengan Produk (25 minit 23 saat)

  • Cara untuk pengaruhi pelanggan untuk pilih produk anda... dan bukan pesaing anda.
  • Kuasa manfaat dan ciri-ciri produk pada ayat iklan

Lepas tamat bab 3 nanti, anda bakal tahu cara yang betul untuk tulis dan sampaikan masej tentang produk anda pada pelanggan.

Bab 4 : Elemen dan Struktur Copywriting (38 minit 47 saat)

  • Elemen 4T yang wajib ada pada iklan anda
  • Formula mudah untuk tulis ayat iklan yang simple dan santai... Tapi PADU!
  • Cara tulis headline simple tapi power!
  • Offer yang menarik minat prospek untuk membeli dengan segera
  • CTA untuk prospek bertindak

Dalam bab 4, anda bakal belajar cara untuk pukau pelanggan anda untuk membeli. (Walaupun anda ada ramai pesaing)

Hint: Tawaran dan offer yang meleleh

Ada lagi... Saya nak bagi +4 Bonus yang boleh "Turbo Charge" Bisnes Online Anda

Bonus #1 :  Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)

  • Penulisan copywriting berpengaruh guna teknik NLP
  • Formula psikologi buat pelanggan bertindak
  • Membantu anda memahami bagaimana bakal pelanggan berfikir dan buat keputusan pembelian

Bonus #2 : Support Group (Nilai 50.00 FREE)

  • Anda merasai pengalaman seperti belajar dalam kelas
  • Saya bantu anda untuk jawab soalan yang terbuku di hati anda
  • Dari masa ke semasa, saya akan berkongsi Ilmu Copywriting Premium secara PERCUMA di group
  • Khidmat nasihat percuma tentang copywriting bisnes anda

Bonus #3 : Cheatsheet 6 soalan ajaib (Nilai 15.00 FREE)

  • Senarai semak 6 perkara yang anda perlu tahu tentang bakal pelanggan sebelum buat copywriting
  • Membantu anda untuk memahami masalah dan kehendak bakal pelanggan anda
  • Membantu anda untuk kenal siapakah pelanggan yang sesuai untuk anda target.

Bonus #4 : Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)

  • Senarai semak perkara yang perlu anda tahu tentang produk
  • Membantu anda untuk memahami kelebihan produk anda
  • Membantu anda buat copywriting secara mudah dan tersusun

Kalau anda join Copy Master sekarang... Saya tambah lagi 2 bonus!

Bonus #5 : Video NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)

  • Teknik mudah untuk meraih kepercayaan prospek
  • 7 langkah mudah untuk close sale dengan pantas 
  • Membantu anda untuk mengunci jualan dengan mudah... dan buat pelanggan rasa teruja untuk membeli dari anda!

Bonus #6 : Skrip Closing Sale Whatsapp (Nilai 50.00 FREE)

  • Skrip A-Z untuk close sale dengan mudah
  • Boleh terus copy paste pada bisnes anda.
  • Sebagai panduan lebih jelas untuk anda close sale hari ini

Jaminan 100% Bebas Upsell!

  • Tiada upsell, saya kongsikan 100%
  •  80% praktikal, hanya 20% teori
  • Anda diberikan action plan (cara untuk aplikasikan apa yang anda pelajari)
  • Jika ada soalan, boleh tanya dalam support group

Apa kata usahawan lain tentang Copy Master?

Memang sarat dengan ilmu! Tak payah orang nak pening fahamkan bahasa dan istilah drpd kitab sains. Newbie pun boleh faham dengan mudah. Video last perfect. Bonus tu yang tak tahan tu. 

- Hamid Addin (Sifu copywriting)

...memang real. Detail sangat ilmu yang tuan bagi ni. Mintak halal ilmu yang tuan kongsi kan... dh tiptop dh tuan. Banyak juga yang saya belajar balik. baru sedar apa kelemahan saya buat sebelum ni.

- Ezai Zulkarnain (Bisnes Minyak Wangi)

... kebanyakan kita hanya fikir nak duit, make profit, dan nak untung tapi terlupa tentang tujuan kita buat bisnes iaitu membantu menyelesaikan masalah prospek. Saya suka reminder dalam video intro (Bab1) ni. Memang terjentik.

- Rabbani (Home Spa for Man)

Kalau anda jawab "ya" untuk soalan di bawah... Copy Master memang sesuai untuk anda.

Soalan #1: Anda nak dapatkan ramai pelanggan dan naikkan jualan online anda?

Soalan #2: Pelanggan pernah complain harga anda jual mahal... dan bandingkan anda dengan pesaing/jenama lain?

Soalan #3: Selalu blur dan tak ada idea nak tulis ayat iklan?

Soalan #4: Ada masalah iklan? Dah buat iklan, tapi like je banyak? PM dan comment tak banyak? Sale ke laut?

Kalau anda jawab "ya" untuk soalan-soalan di atas, Online Training Copy Master sangat sesuai dan perfect untuk anda.

AMARAN: Copy Master tak sesuai untuk anda jika...

  • Mahu ilmu yang seksi, fancy dan advance tahap gaban
  • Dah level sifu, pejam mata pun boleh buat copywriting
  • Mahu jalan yang mudah dan malas bertindak
  • Nak belajar FBads (video ni hanya tentang copywriting dan prinsip asas iklan)

Sertai Copy Master... Sekarang!

Ini apa yang anda akan dapat:

  • 4 video training (Jumlah durasi: 107 minit 11 saat)
  • Bonus #1 :  Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)
  • Bonus #2 : Support Group (Nilai 50.00 FREE)
  • Bonus #3 : Cheatsheet 6 soalan ajaib (Nilai 15.00 FREE)
  • Bonus #4 : Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)
  • Bonus #5 : NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)
  • Bonus #6 : Skrip Closing Sale Whatsapp (Nilai 50.00 FREE)
  • Jaminan! 100% bebas dari upsell

Anda hanya perlu laburkan:

97.00 sahaja

(Klik butang oren dibawah)

Copyright © 2017. danialarif.com.my by Danial Arif

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.